Grünerløkka Venstre reiser på landsmøte

Jarl W. Alnæs, Olav A. Røssaak, Anita Wold, Trond Enger og Ingeborg Kjos fra Grünerløkka Venstre skal på Venstres landsmøte på Fornebu 13.-15. april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Jarl Alnæs og Anita Wold

Jarl Alnæs og Anita Wold
Foto: Karl Arthur Giverholt

Grünerløkka Venstre er sterkt representert på Oslo Venstres landsmøtedelegasjon. Landsmøtet er i år i nærheten av Oslo, slik at det også er mulig for medlemmer i Grünerløkka Venstre som ikke er på delegasjonen å få med seg landsmøtet uten store anstrengelser. Alle møter i Venstre er naturligvis åpne, også landsmøtet.

– Jeg vil oppfordre venstrefolket til å få med seg landsmøtet hvis de har mulighet. Det er en spesiell stemning for eksempel under leders tale, sier Olav A. Røssaak, leder i Grünerløkka Venstre. Han husker tilbake til tidligere landsmøter. – I år tror jeg det blir et veldig bra landsmøte, etter det gode valget i fjor høst og den jevne medlemsveksten i mange år. Det viktige nå er å rette blikket mot stortingsvalget i 2013. Landet trenger en ny regjering, og Venstres landsmøte skal ta stilling til hvordan Venstre skal bidra til dette. Vi skal også sette i gang prosessen med å lage et stortingsvalgprogram som peker fram mot et Norge etter oljen, sier Røssaak.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**