To sarpinger på Venstres landsmøte

Martine Lindh Løkke og Margrethe Nettelhorst Motzfeldt var delegater på Venstres landsmøte på Fornebu i helgen. De er svært fornøyd med utfallet.
– Vi er spesielt fornøyde med at to av Østfolds uttalelser ble vedtatt, sier vararepresentant til bystyret, Martine Lindh Løkke.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Det at to av Østfolds utttalelser ble vedtatt, betyr at Østfold er i ferd med å etablere seg som et viktig fylkeslag. Østfold Venstre opplever medlemsvekst for andre år på rad.

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: Helge Eek

Østfold Venstres fylkestingerepresentant Per Magnus Finnanger Sandsmark ble valgt inn som landsstyremedlem. – Det er hyggelig å bli vist den tilliten, sier han. Bare 22 år gammel er han yngst i landsstyret, hvis eldste medlem er Odd Einar Dørum.

Årets landsmøtetema var “Velferd når du trenger det”. Det ble fattet 27 helsepolitiske tiltak, som kombinerer personlig frihet med ansvar for fellesskapet og hverandre.
Blant annet vil man utvide sykehusenes åpningstid, slik at man kan foreta polikliniske undersøkelser på kveldstid.

Nestledervalget gikk ryddig for seg.
-Det var selvsagt spennende å være med på å stemme frem en ny nestleder, sier Margrethe Motzfeldt. Det jevne valget gjorde at tidligere generalsekretær Terje Breivik ble valgt til ny nestleder.
– Han vil utvilsomt gjøre en god jobb, sier hun.

Av uttalelsene det var knyttet ekstra stor spenning til, var uttalelsen om regjeringssamarbeid.
– Vi synes uttalelsen reflekterer Venstre godt. Fremfor å si hva vi vil jobbe mot, sier den hva vi vil jobbe for, nemlig en grønn, liberal og borgerlig regjering, avslutter Martine og Margrethe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**