Hanne Nora Nilssen inn i landsstyret

Nordland Venstres 1.nestleder, Hanne Nora Nilssen fra Alstahaug ble valgt inn i Venstres landsstyret under helgens landsmøte på Fornebu. Dette er en konsekvens av at Nordland Venstres leder fikk fast plass i sentralstyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Hanne Nora Nilssen

Foto: Hanne Nora Nilssen

Dermed har Nilssen, som også sitter i redaksjonskomiteen til neste års landsmøte rykket opp for å ta seg av fylkesplassen.

Hanne Nora Nilssen ble etter kommunevalget 2011 valgt til varaordfører i Alstahaug. Her sitter hun som en av tre faste kommunestyrerepresentanter for Alstahaug Venstre. I tillegg til kommunestyret, sitter Nilssen som fast medlem i formannskapet og det faste utvalget for plansaker.

Hanne Nora Nilssen sitter også som Nordland Venstres første vara til fylkestingsgruppen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**