Martine Løkke vil inn på Stortingsvalgslista

Martine Løkke fra Sarpsborg vil inn på topp fem på Stortingsvalgslista for Østfold Venstre. Se hvorfor hun vil stille som kandidat her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Gode Venstre-folk!

Det er en rekke gode kandidater som vil stille til valg for Østfold Venstre i 2013. Det er veldig bra og det viser at vi er mange som virkelig brenner for Venstre. Jeg har nå bestemt meg for å slutte meg til denne rekken av kandidater. Mine ambisjoner for Stortingslisten er en plass blant topp fem.

Martine Lindh Løkke

Foto: Pål Rognstad

For de som ikke kjenner meg så er jeg 18 år og går siste året på St. Olav videregående skole i Sarpsborg. Jeg meldte meg inn i Venstre og Unge Venstre rett før valget i 2009 og har siden det vært svært aktiv. Grunnen til at jeg vil stille til valg for Venstre er at jeg har en stor tro på at vi kan lykkes og at et sterkere Venstre trengs i Østfold og i Norge. Jeg har et stort engasjement for liberal politikk og jeg representerer en velgergruppe som Venstre gjør det veldig godt hos. Politisk er jeg mest opptatt av sosialpolitikk, skolepolitikk og ideologi. Jeg går alltid inn i en debatt med en klar liberal ryggmargsrefleks som utgangspunkt.

Jeg mener at jeg kan representere noe nytt for Østfold Venstre samtidig som jeg heller ikke er helt fersk. Jeg har fått mye erfaring som leder av Østfold Unge Venstre og to år som nestleder i Sarpsborg Venstre. Jeg har også valgkamperfaring fra å ha drevet en aktiv valgkamp som andrekandidat for Sarpsborg Venstre i 2011 og jeg organiserte skolevalgkampen for Østfold Unge Venstre. Nå er jeg organisatorisk nestleder i Sarpsborg Venstre og 1. vara til bystyret.

Som kandidat for Østfold Venstre så vil jeg gjøre mitt for at vi skal være synlige og relevante, både før og etter valget. Jeg mener at man vinner valg ved å snakke med folk og å ha et klart budskap der man vil noe. Det gjør Venstre og jeg vil gjerne være med på dette laget og vinne valget.

Hvis du lurer på noe er det bare å sende en mail til [email protected].

Hilsen Martine

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**