May Valle

May Valle er gruppeleder for Venstres fylkestingsgruppe og kommunestyrerepresentant i Hamarøy.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

May Valle

Foto: Pryd Studio AS

May Valle er bosatt i Hamarøy kommune. Hun er utdannet adjunkt innen fagene EDB, økonomi og nordisk. Hun har erfaring som ordfører (8 år) på Hamarøy og kjenner kommunenes utfordringer. Hun har vært aktiv innenfor kultur og samfunnsliv gjennom en rekke år. Hennes hjertesaker er kraftsektoren i fylket, med dens utviklingsmuligheter under riktig forvaltning. Videre brenner hun for distriktspolitikk, jordbruk, samferdsel og økte forskningsmiddler til Nordland. Hun er fylkespolitiker siden 2007 og har vært fylkesråd for samferdsel i årene 2009-2011.

Ta gjerne kontakt med May Valle på email [email protected]
eller tfl: 977 39 636

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**