-Vil styrke ungdomsmakt

Formannskapet skal onsdag bestemme innholdet i kommunens høringsuttalelse for ungdom, makt og medvirkning som er en nasjonal høring i regi av kommunaldepartementet. Venstres Karl M. Buchholdt har ledet det kommunale utvalget som har arbeidet med å lage Levangers forslag til uttalelse. Stemmerett for 16-åringer og økt digitalt personvern for unge er noen av forslagene som utvalget slutter seg til.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Valgomat aftenposten

Foto: Aftenposten.no -jph-

Utvalget etterlyser derimot økt fokus på behovet for lærlingeplasser. Innflytelse og medvirkning i politikk og samfunnsliv handler om unges muligheter til å delta i politiske prosesser både i lokalsamfunnet og i storsamfunnet. Les Levanger kommunes forslag til uttalelse her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**