Lillehammer Venstres kandidat til Stortinget: Dag Helge Frøisland

Lillehammer Venstre har spilt inn navnet Dag Helge Frøisland til Oppland Venstres stortingsvalgliste – og Dag Helge kjemper nå om bli stemt videre til Superlørdag den 9. juni. Her kan du lese Dag Helges presentasjonsbrev til medlemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Kjære Venstre-velger,

Det hevdes at når man har vært i politikken over tid lærer man seg spillets regler. Likevel,- slike regler kan gjøre blind, politikere generelt har fjernet seg langt fra grasrota de skal representere.
Nominasjonskomiteen i Oppland Venstre går nye veier. De inviterer grasrotmedlemmer til å bli med i kampen om førsteplassen. Dette tiltaket bærer preg av Venstre er et moderne, liberalt parti med stor takhøyde og ikke minst med et åpent syn og tro på det dynamiske i demokratiet. Noen vil applaudere et slikt tiltak og si at det åpner for nye fjes og nye tanker. Er du en av de? Vær med å hegne om demokratiet du også! Nye koster, koster best!

Jeg er en slik "ny kost", jeg er praktiker, jeg er forsker, jeg er "Landing" jeg er "Lillehamring" jeg er far, gardbruker og barnelege. Jeg vil løfte Oppland opp og frem der beslutningene tas! Jeg har en stor politisk bekymring, det er at vår region er i ferd med å sakke akterut. Vi blir ikke hørt, vi blir overkjørt av sentrale politikere. Dette skal vi gjøre noe med i 2013. Jeg utfordrer dere til å tørre å stemme inn et ukjent ansikt, men en innbarka Venstre-mann inn på førsteplassen på Oppland-lista. Med Venstres kjerneverdier – miljøpolitikk, en sterk skole, omsorg og næringsutvikling skal vi sammen ta Venstre i Oppland til tinget for første gang på 60 år.

En stemme til meg er en stemme for å dreie sentrale politikeres Innlandsfokus fra Hedmark mot Oppland og ikke minst for å gjøre det borgerlige regjeringsalternativ mindre mørkeblått.
Den som kommer helt utenfra og sier “Stem på meg”, må være modig, klartenkt og fremstå som et tydelig alternativ. Jeg tror jeg er nettopp det Modig, Klartenkt og Tydelig! Takk for din stemme!

Dag Helge Frøisland, Lillehammer Venstre

Dag Helge Frøisland

Foto: Oda Frøisland

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**