Alene mot Montenegrotur

Venstres Karl M. Buchholdt ble den eneste som stemte mot at formannskapet skal reise å studietur til Montenegro. -Det blir feil signal om hele formannskapet skal reise på vennskapsbesøk til Montenegro. Jeg tror turen er å hive gode penger inn i et dårlig prosjekt sier Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

—Hvis hensikten med turen er å besøke Igalo-senteret (helsesenteret), ville det vært mer naturlig at kommunelegen og en fysioterapeut reiste, eller eventuelt en deputasjon på tre-fire stykker. Lobbymessig tror jeg i alle fall det ikke utgjør den store forskjellen om ordføreren reiser alene med noen få representanter, eller om formannskapet gjør det sammen, avslutter Karl M. Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**