Besøkte UiS

Trine Skei Grande besøkte fredag Universitetet i Stavanger (UiS) da hun i dag var i Stavanger-regionen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Bård Ek

Det er første gang Skei Grande besøker UiS, og Venstre-lederen fikk med seg mange viktige budskap under visitten. Hun hadde selv tatt initiativ til besøket for å bli bedre kjent med UiS, da hun ikke kunne delta på Stortingskomiteens besøk tidligere i år.

Under besøket fikk Skei Grande og leder i Rogaland Venstre, Kjartan Alexander Lunde, flere gode innspill som de vil ta med videre. De ønsker begge å se på innspillene i arbeidet med Venstres stortingsvalgsprogram for 2013 – 2017.

Les mer om besøket på UiS sin nettside

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**