Røa-tunnell i sikte

Endelig ser det ut til å lysne! I dag på pressekonferanse ble avtale om revidering av Oslopakke 3 offentliggjort. Det er bredt politisk flertall for igangsettelse av Røa-tunnelen og finansiering med Oslopakke 3 – midler fra 2016.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


– Gjennom 20 år har jeg som Røa-politiker og medlem av Røa bydelsutvalg og Vestre Aker BU kjempet for dette med mine partifeller, politikere fra andre partier, Røa VEL med flere, sier Terje Bjøro (V).

Odd Einar Dørum Venstres tidligere samferdselsminister Odd Einar Dørum har vært en utrolig støttespiller, alltid der for å bistå og gi råd

Odd Einar Dørum Venstres tidligere samferdselsminister Odd Einar Dørum har vært en utrolig støttespiller, alltid der for å bistå og gi råd

– Venstres tidligere samferdselsminister Odd Einar Dørum har vært en utrolig støttespiller, alltid der for å bistå og gi råd, og nå aktiv som samferdselspolitisk talsmann for Venstres bystyregruppe. Stor takk også til byråd Ola Elvestuen for solid innsats.

-Det er meningsfullt å være politiker når man efter mange år ser at det lysner. Sist deltok jeg i stafett fra Røa til Stortinget for denne sak. Nå får vi planlegge gravingingen, smiler Bjøro. -Vi vil endelig kunne oppnå redusert trafikkbelastning og bedre bokvalitet på Røa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**