Miljødagen markeres i Larvik

Venstre markerer verdens miljødag lørdag 9. juni på Larvik Torv fra kl. 11. Kl 13.00 deler fylkesleder Hilmar Flatabø ut Vestfold Venstres miljøpris for 2012.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Vi vil markere miljødagen med en bemannet stand av Venstre-folk, en quiz med miljøspørsmål og dertil fine premier. Vestfold Venstre inviterer alle til Larvik den dagen. Larvik Venstre er teknisk arrangør og vertskap. Kaffe og litt å bite i blir det også.

Som tidligere bekjentgjort, er det Fretex som får prisen. Fretex er for mange "symbolet" på gjenbruk, og Fretex har med sitt arbeid lært det norske folk hvor viktig gjenbruk er, sett opp mot "bruk og kast"-samfunnet. – Det er derfor en glede å kunne gi årets pris til Fretex, sier fylkesleder for Vestfold Venstre, Hilmar Flatabø.

Fretex finnes i de fleste norske fylker. I Vestfold har Fretex sin butikk i Tønsberg, i tillegg til ca. 20 innsamlingsbokser rundt i fylket vårt. Fretex er i tillegg Norges største attføringsbedrift og bruktkjede og utgjør en viktig del av Frelsesarmeen.
Dette er femte året Vestfold Venstre deler ut miljøprisen i forbindelse med verdens miljødag.
Tidligere vinnere er Turistforeningen, Skjærgårdstjenesten, Karl Hagelund og Alexandra Hauge.

Trygve Storrønningen (t.v.) og Hilmar Flatabø

Foto: Karin S. Frøyd

– Fretex sitt arbeid for både miljø og mennesker gjør at organisasjonen slutter seg til rekken av verdige prisvinnere som det er en glede å dele ut prisen til, avslutter Flatabø.
Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**