14de juni er det nominasjonsmøte i Buskerud Venstre – vi velger listekandidater til Stortingsvalget!

Det blir et spennende valg! Hele fire kandidater kjemper om annen plass, Helge Stiksrud er en av dem. Han er den eneste utenfor Buskerudbyen/Drammensregionen, den eneste som sitter i fylkestinget og den som trekker flest personlige stemmer i hele fylket, ikke bare i Ringerike. Han er en meget kunnskapsrik og erfaren allroundpolitiker, noe som er helt nødvendig å være i rikspolitikken for et lite parti. Rebecka Borsch er en dyktig politiker, men hun vil trenge Helges erfaring og kompetanse i et godt samarbeid.

Våre topp motiverte delegater vil være:

Ole-Gunnar Øhren, Olav Relling, Vegard Floa, Helge Stiksrud, Anne-Marit Lillestø, Marianne Wethal

Vara: Frode Haugseth, Terje Bårdseng, Paul Bjerke

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**