Dispensasjon for leiligheter i Stavanger

Kommunalstyret for Byutvikling stemmer imorgen for et forslag som vil gi dispensasjon til flere leiligheter i Stavanger, sier Venstres medlem i kommuanlstyret Per A. Thorbjørnsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Stavanger kommune sitt prosjekt “Ulovlige leiligteher” stilles i bero og det gis dispensasjon for flere leiligheter i Stavanger. -Det er en forutsetning at leilighetene er godkjente av brannvesenet for rømming og brannsikkerhet, men utover det lempes det på de tildels svært strenge kravene som er satt til leiligheter inntil videre. Vi må ikke stille oss selv i en situasjon hvor vi spenner ben på student- og næringslivsbyen Stavanger, og ikke har rimelig leiligheter til studenter og andre, sier Venstres medlem i kommuanlstyret Per A. Thorbjørnsen (V). Boligprisene i Stavanger har de senere år skutt i været, dette gjelder og utleiemarkedet. -Vi må ikke gjøre Stavanger til en by bare for folk med svært høye intekter, utdyper Thorbjørnsen.

Selvsagt oppfordrer vi at utleier har godkjente utleieleiligheter, men vi frafaller krav om istandsettelse av ikke godkjente leiligheter innen en bestemt tid og kravet om bøter bortfaller, sier Thorbjørnsen

Følg med i kommunalstyrets behandling av saken i morgen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**