Venstre kan avgjøre i 2013!!!

For de som fortsatt går rundt og frykter at en stemme til Venstre er en stemme til FrP – er dagens meningsmåling publisert i Aftenposten svært avklarende! Det skjer substansielle endringer i det norske politiske landskapet – og Venstre ligger an til å kunne spille en nøkkelrolle!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Det har lenge vært en frykt blant velgere at en stemme til Venstre i realiteten ville bety en stemme til FrP – denne frykten kan nå endelig avvises!

I meningsmålinger og analyser publisert i Aftenposten igår og idag, framgår det at det kun er et prosenpoteng som skille FrP på den ene siden og Venstre og KrF på den andre siden! Dette er en forskjell som faktisk ligger innenfor målemarginene.

Dette betyr i realiteten at ekstra innsats fra alle Venstres velgere og sympatisører er det som vil kunne gjøre utslaget og gi en borgerlig H+V+KrF regjering etter neste Storgingsvalg som ikke er mer enn 15 mnd. unna!

Stå på alle som tror på Venstres løsnigner! Vi har en fantastisk mulighet til å “make a difference” nå!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**