Bodø vil ha Arne Ivar Mikalsen på Stortinget

Styret i Bodø Venstre har tidligere sendt inn forslag på navn til valgnemda til stortingsvalget 2013. Styret har nå rangert personene fra 1-15.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Bodø har nominert mange dyktige kandidater og forventer å få en av sine kandidater blant toppen på neste høsts stortingsvalgliste for Nordland Venstre.

Her er vår topp tre liste:
1. Arne Ivar Mikalsen, Hadsel
2. Maria Liljedal, Bodø
3. Carola Karl Urvik, Vefsn

Arne Ivar Mikalsen

•Som toppkandidat finner lokallaget det naturlig at den mest profilerte og aktive politikeren vi har, fylkesrepresentant, formannskapsmedlem i Hadsel, sentralstyremedlem og fylkesleder Arne Ivar Mikalsen fronter partiet fram mot Stortingsvalget 2013 og blir Nordlands første direktevalgte stortingsrepresentant for Venstre på 40 år.

Maria Th. Liljedal

•Som tidligere leder av Nordland Unge Venstre, erfaring fra styret i Nordland Venstre, yrkeserfaring fra Nato-hovedkvarteret i Brussel, UV-toppkandiat i 2009/2011, vara til fylkestinget og nå juss-student er Maria Liljedal den kandidaten lokallaget i fylkeshovedstaden ønsker skal være Bodø`s fremste kandidat.

Carola Karl Urvik

•Som en god nr tre har Bodø prioritert regionsansvarlig på Helgeland, leder av Venstrekvinnelaget i Nordland, lokallagsleder, folkevalgt og styremedlem i Nordland Venstre, den dyktige jordmoren i Vefsen med kulturhistorisk bakgrunn fra Tyskland; Carola Karl Urvik.

Se hele listen av foreslåtte kandidater her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**