God Sommer

Venstre ønsker alle medlemmer, sympatisører og samarbeidspartnere en riktig god sommerferie. Jeg legger ikke skjul på at det skal bli godt med ferie nå, sier Venstres gruppeleder Per A. Thorbjørnsen. Det har vært et nytt hektisk halvår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Jeg gleder meg til å ta fatt igjen etter en sommerpause, sier Thorbjørnsen og legger til at det nå skal samles krefter og overskudd sammen med familie i varmere strøk.

Det betyr også at nettsidene ikke fortløpende blir oppdatert. Vi viser forøvrig til www.venstre.no. Men skulle det være noe spesielt er det bare å ta kontakt. Fungerende gruppeleder Iselin Nybø kan nås første del av sommeren og gruppeleder er tilbake i slutten av juli.

God sommer

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**