Kjersti Dalen Stæhli på Venstres Stortingsvalgliste i Sør-Trøndelag

Leder for Melhus Venstre, Kjersti Dalen Stæhli, fikk åttendeplassen på Sør-Trøndelag Venstres nominasjonsmøte 23. juni.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


På et spennende og til dels dramatisk nominasjonsmøte for valg av kandidater til Stortingsvalget for Venstre fra Sør-Trøndelag ble det tidvis mange runder om de ulike plassene. I kampen om førsteplassen vant Jon Gunnes over Guri Melby. Da Melby ikke ønsket å stille til andreplassen ble det en del omrokkeringer og på en del av plassene ble det mange benkeforslag og voteringer for å komme frem til den valgte kandidaten.

Dette gjaldt imidlertid ikke Dalen Stæhli som fikk åttendeplassen uten utfordrere. Dalen Stæhli kommenterer at «dette er et signal på at Venstre tillegger Melhus vekt som en vekstkommune med stor betydning for Trøndelag, med et høyt innbyggertall og hvor mange har en nær tilknytning til Trondheim.»

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**