Nye skjenkeretningslinjer

Bystyret vedtok i forrige uke nye retningslinjer for skjenking de neste fire årene. Den store overraskelsen var at skjenkeringen oppheves uten videre. Dernest ble aldersgrense for å komme inn på redusert med et år, til 20. For det tredje opprettholdes brennevinssalg til kl. 0300.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Et flertall ønsket i utgangspunktet en innskrenkning i skjenketiden for brennevin. Det var ventet at endelig avgjørelse ville falle i en sekundær avstemming. Men overraskende nok ble det flertall allerede i første votering med H, FRP, PP og AP (1).

Venstres gruppeleder Per A. Thorbjørnsen skrev en kommentar i RA samme dag som bystyremøtet. Du finner den her:

Les kommentaren

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**