Venstre vil vende opp ned på Nav

Nav-brukere må få møte saksbehandleren ansikt til ansikt, mener Venstre. Venstre-nestleder Terje Breivik mener at Nav har blitt så regelstyrt at sunn fornudt og individuelle hensyn ikke tas. Partiet tar derfor til orde for å snu Nav-pyramiden opp ned og øke adgangen til å bruke skjønn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Terje Breivik

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

-Nav må ha som regel at tiltakene skal tilpasses brukeren, ikke omvendt. Historiene om mennesker som opplever byråkratiet på sitt verste i møtet med Nav-systemet er altfor mange, sier Breivik. Han mener etaten er blitt så regelstyrt at sunn fornuft og individuelle hensyn ikke tillegges vekt i det hele tatt.

Les hele saken i VG

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**