Rask saksbehandling og redusert byråkrati

Næringsdrivende som fremmer saker ovenfor kommunen skal få rask og forutsigbar saksbehandling. Behovet for ulike skjemaer skal reduseres til et minimum, og kommunen skal stor utstrekning bidra til at nødvendig saksbehandling går raskt og greit skriver Levanger Venstre i sitt kommunevalgprogram.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Teamleder

Foto: freedigitalphotos.net

Når en bedrift fremmer søknader eller forslag om en reguleringsplan skal det gå raskt å få et svar. Svaret skal være forutsigbart innenfor eksisterende planer og reguleringer, og så langt som overhode mulig imøtekomme bedriftens behov. Videre skal kommunen aktivt bidra til en kurant gjennomføring, for eksempel i forhold til andre forvaltningsnivå og offentlige instanser. Kommunens oppgave er å sette næringsutvikling på dagsordenen, og unngå å skape vanskeligheter for den som vil noe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**