Ekspressbuss til Klæbu

I mai fikk Klæbu Venstre med seg hele kommunestyret på å kreve forbedringer i busstilbudet til Klæbu. Nå har AtB svart med å sette opp ekspressruter mellom Klæbu og Trondheim.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Paal Christian Bjønnes

Foto: Åke Nord/KlæbuPosten

Venstres fokus i mai var både mer kapasitet og ikke minst raskere tilbud for innbyggerne som bruker bussen til og fra Trondheim. I ruteheftet for buss nr 47 som gjelder fra 13.august 2012 er det satt opp fem ekspressruter som kjører via E6 i stedet for over Tiller.
– To avganger om morgenen og tre om ettermiddagen er en god start, sier Paal Christian Bjønnes som la inn forslaget på vegne av Venstre. Nå håper han at enda flere benytter seg av bussen og at AtB ser at dette lønner seg og dermed utvider tilbudet enda mer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**