Akutt mangel på frivillige

Kirkens Bymisjon forteller om en akutt mangel på frivillige Trondheim. Dette har Trondheim Venstre tatt på alvor og vi melder oss kollektivt inn som frivillige til Vår Frues Kirke, samtidig som vi oppfordrer flere til å gjøre det samme.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Kirkens Bymisjon kjører i disse dager en kampanje for å rekruttere flere frivillige som vil jobbe med byens rusavhengige, stille som natteravn eller bidra på andre måter for byens borgere som trenger hjelp eller støtte.

Å jobbe som frivillig oppleves som svært givende. Man blir kjent med nye mennesker og får en følelse av at man er til nytte. Bymisjonen har også senket terskelen for å bidra, så mye at selv travle politikere kan stille! Det eneste man forplikter seg til er å stille til opplæring og en prøvevakt. Etter dette kan en selv bestemme når og hvor mye en vil bidra, ved hjelp av et online-booking-system.

Frivillige fra Venstre: Jon Gunnes, John Christer Rusti, Tove-Lill Karlsen, Erling Moe, Ina Roll Spinnangr, Jan-Ove Flå, Trond Åm og Snorre Vikdal.

Frivillige fra Venstre: Jon Gunnes, John Christer Rusti, Tove-Lill Karlsen, Erling Moe, Ina Roll Spinnangr, Jan-Ove Flå, Trond Åm og Snorre Vikdal.
Foto: Petter Rønning

Fra oss stiller hele styret, flere fra bystyregruppa og fylkeslederen i Sør-Trøndelag Venstre. Vi vil med dette oppfordre flere av våre medlemmer til å engasjere seg og delta på opplæring sammen med oss i november. Dette er både sosialt, styrker samholdet og er lærerikt. Ta kontakt med leder av Trondheim Venstre, Ina Roll Spinnangr, hvis du vil bli med.

Vi oppfordrer også andre politiske partier, organisasjoner og bedrifter til å bli med. Å bidra som frivillig er verdifullt både for de som mottar hjelp og de som gir. Bli med på laget du også!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**