Velkommen til Bli kjent treff på Kaffebrenneriet i Frognerveien 10.9!

I skrivende stund går det ut invitasjon til “Bli kjent!” treff for alle nye medlemmer i Frogner Venstre – et nytt tiltak styret vil prøve ut denne høsten. Invitasjon ligger allerede på Frogner Venstres Facebook side.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


For å senke terskelen for å bli med i lokallagsarbeidet – og for at styret og de medlemmene som er aktive skal få bli kjent med de nye som melder seg inn i bydelslaget – arrangerer vi nå første “Bli kjent” treff på Kolonihagen i Frognerveien.

Mandag 10.9.12 kl. 17-18 er det bare til å komme – vi har et hjørne for oss selv der. Opplegget er å bli kjent, helt enkelt – vi presenterer oss og du presenterer deg. Så er vi igang.

Styret ønsker også å introdusere nye medlemmer i hvordan vi jobber i lokallaget; hva som skjer av stort og smått og gi tips om hvordan nye medlemmer kan få utløp for politiske ambisjonser og arbeidslyst!

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**