En stemme til Venstre

En stemme på Venstre er en stemme på Venstre uansett hva andre måtte mene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Igjen er det visst viktigere for regjeringspartienes talsmenn å advare mot å stemme på andre enn å fortelle hva som er bra med regjeringens politikk. Nå er turen kommet til Svein Roald Hansen. Han advarer mot å stemme på Venstre for da skal visstnok stemmen din gå til et av de andre opposisjonspartiene på Stortinget.

Kandidater til valg 2011, Venstre logo

Foto: Venstre

En stemme på Venstre er en stemme for å styrke Venstres politikk. Slik er det for alle partier. Ingen partier på Stortinget får flertall aleine. En stemme på et parti betyr å gi det partiet økte muligheter i forhandlinger med de andre. Hansen har i flere saker selv samarbeidet med de partiene han advarer mot.

Hansen vet at Venstre og dagens opposisjon i syv år har presset regjeringen for å få en mer human flyktninge- og asylpolitikk, en bedre skole- og kunnskapspolitikk samt en mer framtidsrettet miljøpolitikk. Det vil ikke Hansen ha og derfor advarer han mot å stemme på Venstre som fortsatt kommer til å jobbe for dette.

Sindre W. Mork
gruppeleder i Moss

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**