Vil skape det beste for de unge

Nominasjonsmøtet til Nordland Venstre gav god uttelling til representanter fra fylkeshovedstaden. Med to kandidater, Åshild Opøyen (50) og Maria Liljedal (22), blant topp fem er Bodø godt rustet til å fremme liberal ungdoms politikk. Begge jobber for og med ungdommens problemstillinger og ser fram til å fremme gode politiske løsninger på disse i valgkampen som kommer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Tradisjonen tro var det nominasjonsnemndas innstilling som i stor grad ble vedtatt under nominasjonsmøtet i Nordland Venstre.

Det ble en kamp mellom fylkestingsrepresentantene om første plassen. May Valle (Hamarøy) utfordret Arne Ivar Mikalsen (Hadsel) om førsteplassen, men tapte. Tapte gjorde Bodø Venstres prioriterte toppkandidat og ungdomskandidat Maria Liljedal da hun utfordret May Valle om andreplassen, men fikk til sist femteplassen siden Hanne Nora Nilssen (Alstadhaug) signaliserte at hun ville lengre ned på listen. Bjørg Helene Jenssen (Bodø) tapte 13 plassen til Hanne Nora Nilssen, mens hedersplassen gikk til Fauskes Arne B. Vaag som vant voteringen over Bodøs Turid Høyersten-Holm.

Den endelige topp frem listen der begge av Bodøs kandidater er med ble da som følger:
1. Arne Ivar Mikalsen, Hadsel
2. May Valle, Hamarøy
3. Åshild Opøyen, Bodø
4. Arne Langset, Nesna
5. Maria Liljedal, Bodø
resten av listen.

Åshild Opøyen

Åshild Opøyen

Åshild Opøyen vil skape det beste for de unge og mener at skal du engasjere ungdom må du få dem med. Les potrettintervju av Åshild Opøyen som stod i AN Helg lørdag 21.juli 2012.

Maria Liljedal

Maria Liljedal

Maria Liljedal er engasjert ungdom og studentpolitiker. Presentasjon av Maria Liiljedal kan du lese på våre hjemmesider.

Bodø Venstre er meget tilfreds med at de kandidatene med tydelig ungdomsprofil og fokus fikk nominasjonsmøtets tillitt og ser fram til en spennende og engasjerende valgkamp hvor liberale løsninger skal fremmes, og minst en stortingsplass vinnes!

Terje Cruickshank, delegatsleder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**