Vil opprettholde jernbaneundergang

Med et overveldende flertall vedtok fylkestinget å fjerne jernbaneskinnene ved Melhusundergangen i Overhalla. Venstres gruppeleder i fylkestinget, Andre N. Skjelstad syntes svært lite om forslaget. Venstre har nemlig programfestet å opprettholde jernbanetraseen inntil det blir bruk for Namsosbanen som miljøvennlig transportalternativ.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

—Vi må være forberedt på at Namsosbanen skal brukes til transport av mineraler som skal transporteres fra Indre Namdal til utskiping i Namsos. Dette er et svært lite framtidsrettet tiltak, argumenterte Skjelstad. Skjelstad mener at problemet med undergangen på Melhus kunne vært løst på andre måter, uten å fjerne skinnene.

Les hele saken hos Nord-Trøndelag Fylkeskommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**