Levanger Venstre på landskonferansen

Begge Venstres kommunestyrerepresentanter fra Levanger, Karl M. Buchholdt og Per E. Weiseth befinner seg i helgen på Venstres landskonferanse. Tema er “En skole for kunnskap og like muligheter”. Tilsynelatende er alle partier enige om mål for skolen. Likevel blir det ikke gjennomført systematisk etterutdanning, byråkratiet vokser i skolen og elever som sliter får ikke hjelp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Venstre - Norges eldste og beste parti. Det grønne partiet med de sosialliberale menneskene

Foto: Venstre ©

Hva skal til for å revitalisere norsk skole og skoledebatt? Hva skal til for at Venstre etablerer seg med størst troverdighet av alle partier på skolepolitikk? Er det skolepolitikk som skal gjøre Venstre til valgvinner i 2013? Dette er spørsmål som danner utgangspunktet for Venstres møtehelg. Det blir også diskusjon om Stortingsvalgprogrammet for 2013-2017, og om forberedelser til valgkampen i 2013.

Les mer om landskonferansen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**