Beste måned noensinne

Lenge var valgmåneden i fjor den måneden som hadde høyest besøkstall noensinne. Den rekorden har vi nå slått.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Nes Venstres nettside, PC, datamaskin, internett

Foto: Sesselja Bigseth

Når oktober 2012 står som den mest besøkte måneden for nettsiden vår noensinne, er det spesielt tre saker som har trukket lesere. Den mest leste saken handler om nominasjonskomiteens listeforslag, der Abid kom på topp og Nes er tilgodesett med en trettende plass.

Deretter er det to interpellasjoner som har vakt interesse. Forslaget om å senke terskelen for førstegangsvelgere er bredt omtalt i media, og har også fått lesere til å klikke seg inn på lenken her. I tillegg er interpellasjonen om Bodung stasjon godt lest.

Foreløpig har vi så vidt sneket oss forbi rekordmåneden september 2011, men med enda et par dager igjen av måneden, er det gode muligheter for at vi passerer med god margin. Det er spesielt gledelig at vi setter ny rekord i et mellomvalgår. Det lover godt for valgåret 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**