Venstre ut mot regjeringens forslag om kutt i bevilgninger til Det frivillige Skyttervesen

I regjeringens forslag til statsbudsjett for 2013 er bevilgningen til Det frivillige Skyttervesen (DFS) redusert med 6,2 millioner kroner sammenlignet med 2012. -Venstre var bygd på Det frivillige Skyttervesen, og det å gå inn og kutte i en så viktig del av bygginga av Norge som nasjon, faktisk, og identiteten vår, skjærer i Venstre-sjela, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Bård Ek

-Venstre tar sin historie alvorlig og at skyttersporten er en viktig del av det norske forsvaret. Faktum er at det var Venstre-folk som stiftet de aller fleste skytterlagene og ikke minst var det Venstre som opprettet Det Frivillige Skyttervesen på Stortinget i 1893. Sånt forplikter, sier Skei Grande. Hun kaller regjeringens forslag historieløst.

Les hele saken i Nationen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**