Hanne Nora Nilssen konstituert leder i Nordland Venstre

Fylkesstyret i Nordland Venstre har konstituert Hanne Nora Nilssen som ny leder, etter at tidligere leder Arne Ivar Mikalsen fikk søknad om permisjon innvilget av fylkessstyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Ingen dramatikk

Arne Ivar Mikalsen

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde, Pressefoto

På tirsdagens fylkesstyremøte i Nordland Venstre behandlet styret permisjonssøknad fra Arne Ivar Mikalsen.

– Det var ikke forenelig å være i så mange funksjoner på samme tid. Jeg er folkevalgt representant i tre politiske organer, samt to styrer som politiker. Videre sitter jeg i partiets sentralstyre, og er stortingskandidat. Derfor valgte jeg vekk det jeg kunne ta ut nå, før det ble dramatisk. Dette er noe jeg har sett en stund, og valgt nå gjøre noe med det. Det er ingen dramatikk eller personlig prestige knyttet til dette fra min side. Jeg er helt trygg på at styret vil fungere godt med konstituert ny leder, sier Arne Ivar Mikalsen

Varaordfører fra Alstahaug ny leder

Hanne Nora Nilssen

Foto: Ragnhild Ekornrud

Inntil årsmøtet har valgt ny leder for Nordland Venstre, fungerer 1.nesteder Hanne Nora Nilssen som leder.

Hanne Nora Nilssen (født 1969) bor i Sandnessjøen. Etter kommunevalget 2011 ble hun valgt til varaordfører i Alstahaug. Her sitter hun som en av tre faste kommunestyrerepresentanter for Alstahaug Venstre. I tillegg til kommunestyret, sitter Nilssen som fast medlem i formannskapet og det faste utvalget for plansaker.
Dette er Nilssens andre periode både i kommunestyret og planutvalget.

Landsstyremedlem
Hanne Nora Nilssen sitter også som Nordland Venstres første vara til fylkestingsgruppen og ble på landsmøte i Fornebu 2012 valgt som landsstyremedlem.
I løpet av høsten 2008 og våren 2009 deltok Nilssen i Venstre sitt rikspolitiske nettverk. I tillegg er Nilssen utdannet som kursleder i Venstreskolen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**