Referat fra årsmøtet i Gamle Oslo Venstre desember 2012

Her finner du referat fra årsmøtet i Gamle Oslo Venstre i både referatformat samt i prosa

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Årsmøtereferat i MS Word-format

Årsmøte i Gamle Oslo Venstre
ble avholdt 11. desember 2012 på Venstres hus. Kl 1800 sto Maria Klose klar med julegrøten, mens 19 medlemmer samlet seg til møte. BU-gruppas leder Runhild Gammelsæter åpnet med en orientering om budsjettsituasjonen i Gamle Oslo og våre forslag til omdisponeringer. Det er nyttig for alle å vite hvor lite penger vi har, og hva som ligger bak kutt i et tilbud her og fjerning av en halv stilling der. Det er mye arbeid å sette seg inn i konsekvensen av små og store kutt, for så å prøve og finne penger de stedene det gjør minst skade.

Så var det klart for gjenomgang av det rykende ferske andreutkastet til Stortingsvalgprogrammet. Programkomiteen er nå ferdig med sitt arbeid, og komitéleder Guri Melby dro oss fra høydepunkt til høydepunkt i spennende Venstrepolitikk som vi alle skal ut å friste med i valgkampen. Utkastet legges i løpet av få dager ut her https://www.venstre.no/politikk/program2013/

Randi Olsen gikk gjennom styrets årsmelding. Det ble kommentert en vesentlig mangel, nemlig at bydelen vår faktisk kan skilte med egen bystyregruppe og Stortingsgruppe, uten at dette var nevnt. Det skal selvfølgelig på plass!

Kristin Marken presenterte forslag til arbeidsplan for styret, inndelt i en "må gjøre"-del og en "kan gjøre"-del. Ambisjonene er høye, men ikke høyere enn at styret bør innfri. Vi skal tross alt gjøre et brakvalg, og da må innsatsen stå i stil med målet.

Så var det tid for valg av nytt styre, og leder i valgkomitéen, Erlend Bjorstad, gikk gjennom komitéens begrunnelser for sin innstilling. Han gjorde en overbevisende jobb, for alle ble valgt ved akklamasjon.
Det nye styret består nå av:
Randi Olsen (leder, gjenvalgt)
Gøril B. Havro (nestleder, ny)
Leif Roberg (sekretær,ny)
Kristin Marken (valgkampleder, gjenvalgt)
Joar Reithaug Rasmussen (gjenvalgt)
Mikal Kvamsdal (gjenvalgt)
Trond Esp(ny)
Som varamedlemmer ble
Charlotte Valstad Nielsen, Erlend S Bruer og Øyvind Eggen valgt

Og vår lokale valgkomité bestående av Guro Fjellanger, Runhild Gammelsæter og Erlend Bjorstad ble gjenvalgt.

Delegater til Oslo Venstres årsmøte blir alle faste og varamedlemmer i styret, samt Matti Arentz, Runhild Gammelsæter, Espen Ophaug, Trine Skei Grande og Guro Fjellanger. Styret ble gitt fullmakt til å supplere listen, så her kan interesserte melde seg. Vi vet for eksempel allerede nå at Trine trenger en vara.
Østfold Venstres Per Magnus Sandsmark og Sagene Gamle Venstres Inge Carlen loste oss trygt og sikkert gjennom møtet.

Kristoffer Rolf Deinoff pg Maria Caroline Klose gikk ut av styret. Begge to har bidratt sterkt i året som har gått, og vil bli savnet. Vi ønsker dem lykke til videre, Maria i ny bydel der hun helst sikkert blir en ressurs, og Kristoffer som skal ut i verden. Kanskje kommer det et lite Vestre-lag der han ferdes?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**