Legger politisk strategi

På medlemsmøtet 11. oktober 2012 ble det satt ned en gruppe bestående av Øystein Smidt, Tom Fidje og Åse Birgitte Skjærli. Gruppen skulle finne fram til strategisk gode lokale saker som bygger opp under Venstres politikk sentralt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Åse Birgitte Skjærli fikk ansvaret for å lede arbeidet, og mandag 14. januar hadde gruppa sitt andre og siste møte. – Jeg tror vi har funnet mange gode hjertesaker som vil skape stort engasjement, sier Åse Birgitte Skjærli.

Åse Birgitte Skjærli

Foto: Birger Areklett

-Vi har funnet gode saker både under temaene samfunnsutvikling, samferdsel, miljø, skole og næringsvirksomhet, forteller hun videre. Og nettopp dette var målet med arbeidet i gruppa. Det å identifisere de gode lokale Venstresakene som kan knyttes opp mot Venstres sentrale politikk.

-2013 er jo stortingsvalgår, men for å skape det lokale engasjementet må vi finne de gode lokale Venstresakene. Målet er å sikre både Abid Raja og Siri Engesæth plass på tinget, sier Skjærli.

Sakene skal til behandling på lokallagets årsmøte torsdag 17. januar. Skjærli oppfordrer medlemmene til å møte. – Vil du være med på å påvirke Nes Venstres politikk det nærmeste året er det lurt å delta her, avslutter hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**