Årsmøte Lund Venstre 2013

Nytt styre i Lund Venstre og årsmelding

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Valg av styre
Leder Tommy Eik
Nestleder Borgny Eik
Kasserer Øystein Moi
Styremedlem John-Arvid Eik
Styremedlem Emilie Celin Gjesdal
Styremedlem og web-ansvarlig Kenneth Gjesdal
Vara til styret Rolf Inge Tønnesen Moi

John-Arvid Eik og Emilie Celin Gjesdal valgt til å representere Lund Venstre på fylkesårsmøtet. Kenneth Gjesdal reiser for fylkesstyret.

Utenom vanlige årsmøtesaker ble det orientering om arbeidet med laksetrapp

Logo Lund

ÅRSMELDING FOR LUND VENSTRE 2012

Styret for 2012 har vært:
Leder: Tommy Eik
Nestleder: Borgny Eik
Kasserer: Øystein Moi
Styremedlem: John-Arvid Eik
Styremedlem: Emilie Gjesdal
Styremedlem/web-ansvarlig: Kenneth Gjesdal
John-Arvid Eik er vår eneste kommunestyrerepresentant — og gruppeleder. Han er også medlem av Oppvekst- og Kulturutvalget og Kiellands Minne’s samarbeidsutvalg.
Borgny Eik er medlem av Helse- og omsorgutvalget og Kontrollutvalget for alkohol. Hun er i tillegg nestleder for styret i Dalane Folkemuseum.
Arne Skobba er leder for Lund kommunes kontrollutvalg.
Kenneth Gjesdal er organisatorisk nestleder i Rogaland Venstre. Han har også vært medlem av nominasjonskomiteen til stortingsvalget 2013.
Emilie Gjesdal er styremedlem i Rogaland Unge Venstre.

Representasjon: Tommy Eik, John-Arvid Eik, Kenneth Gjesdal og Emilie Gjesdal deltok på Fylkesårsmøtet på Sand i februar 2012. Tommy og John-Arvid deltok på Venstreskolen.
Emilie Gjesdal deltok på Unge Venstres landsleir sommeren 2012.
Emilie deltok også på Unge Venstres landsmøte i Trondheim. Hun var også med da UV hadde et politisk arrangement på Arendalsuka.

Lund venstre har engasjert seg i flere saker i året som er gått.
Arbeidet i Helse og omsorgsutvalget har gjennom hele året båret preg av meget stram økonomistyring, noe som bl.a. har gitt reduksjon sykehjemsplasser. Venstre er i den forbindelse med i et finansutvalg, som er oppnevnt for å forsøke å få økonomien på rett kjøl.
Borgny Eik har vært leder for en gruppe som jobbet med rullering av Ruspolitisk Handlingsplan. Planen er godkjent av kommunestyret og varer denne kommunestyreperioden.

I kommunestyret, viser det seg igjen at Venstre må regnes med, til tross for at vi bare har en representant også i denne perioden.
Vi har igjen stilt spørsmål med budsjettprosessen, der Formannskapet drar ut av kommunen for å arbeide med budsjettet. Vi har i den forbindelse tatt saken opp med vår Stortingsgruppe, og avventer om det vil tas videre til spørretimen.
En annen viktig sak for Lund Venstre er å etablere laksetrapp i enden av Lundevannet. Vi har stilt spørsmål til ordføreren om videre arbeid med denne. Resultatet er at det nå skal nedsettes en arbeidsgruppe som skal jobbe videre med denne saken. Fylkesmannen har ingen betenkligheter — og det er tverrpolitisk enighet om å gå videre med planene.
John-Arvid Eik er i denne forbindelse med i en arbeidsgruppe i Sirdal som jobber med det samme. Her er bl.a. Lund Jeger og Fisk, Sira-Kvina, «Naturtriangelet», Sirdal kommune m.fl.medlemmer.
Han er også med i arbeidsgruppa som jobber med rullering av kommunens Arealplan. De har bl.a. hatt åpne grendemøter på Moi, Ualand og i Hovsherad.

I Oppvekst- og Kulturutvalget er saken med regelverket knyttet til tilskudd til privat/kommunale barnehager i fokus.
Brakkeløsning for garderober for Kiellands Minne skole er et annet spørsmål det er jobbet mye med.
John-Arvid Eik deltok på Filmfestivalen i Haugesund.

Regnskapet er ført av Øystein Moi. Det viser et overskudd på kr 29.866,06
Regnskapet er revidert av Borgny Eik

Hovsherad 17/1 2012

Tommy Eik John-Arvid Eik
-leder -gruppeleder-

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**