Lillehammer Venstres stortingskandidat: Dag Helge Frøisland

Lillehammer Venstres stortingskandidat og nummer tre på Stortingsvalglista i Oppland Venstre, barnelege Dag Helge Frøisland, er en mann med mange jern som man kan glede seg til å møte på stand til høsten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Dag Helge er barnelege på Lillehammer, gift og har fire barn. Dag Helge er oppvokst i Nordre Land og driver gård i Søre Ål og venter på resultatene av sin medisinske doktorgrad som han skrevet på Høgskolen i Lillehammer og akkurat levert.

Dag Helge brenner for Venstres kjerneverdier, og mener at det er mange flere enn bare våre kjernevelgere som vil stemme på Venstre i Oppland.

Dag Helge har ordet i sin makt og er med sin legebakgrunn opptatt av å fremme Opplands klare rettigheter i sykehussaken. Han brenner for barns oppvekstvilkår og skolepolitikk, og han tror at han selv og Venstre er viktig faktorer for å moderere det borgerlige regjeringsalternativet i den neste Stortingsperioden. Dag Helges kone er gründer og derfor er småbedrifters vilkår også et tema som opptar Dag Helge.

Dag Helge er åpen, imøtekommende, samtidig som han med sin jovialitet og faglig brede bakgrunn samt Opplandstilhørighet har en bred kontaktflate. Dag Helge ønsker at Oppland Venstre reiser kjerringa, han håper på et brakvalg der resultatet er minst én, men gjerne flere, Oppland Venstre-representanter på tinget fra 2013. Da tar Dag Helge apostlene fatt og går fra Lillehammer til Oslo.

Ta gjerne kontakt med Dag Helge på [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**