Venstre på Fylkesårsmøte

Eidskog deltok med to delegater på Fylkesårsmøtet i Ringsaker

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Trine Skei Grande, Thomas Fjeld

Foto: Asbjørn Hovstø

Thomas Fjeld og Inge Torhaug deltok fra Eidskog Venstre på helgens Fylkesårsmøte for Hedmark Venstre på natur-eksklusive Hotel Norge Høsbjør i vakre Ringsaker.

Et inspirerende møte

– Dette var inspirerende! Både det utrolige stedet Høsbjør, hovedgjesten; Trine Skei Grande, og for ikke å glemme det brennende engasjementet til Unge Venstre. Det er ikke til å legge skjul på at vi ønsker oss et ungdomslag også i Eidskog, sier Fjeld.

Trine Skei Grande og Inge Torhaug

Foto: Asbjørn Hovstø

Her fikk vi solid påfyll: Kortreist og økologisk mat, et godt program ble spikret gjennom gode debatter, og mange utviklende samtaler med representanter fra hele fylket, sier Torhaug og smiler bredt.

Samarbeid i Sørfylket

Vi sørget også for å legge tilrette for et bedre samarbeid mellom representantene fra de øvrige kommunene i Sørfylket, og det gleder vi oss veldig over, legger Fjeld til.

Sentralt i debattene var temaet miljø, men folkehelse, samferdsel, barn og unge, og næringsliv fikk også god plass.

Nærmiljø og “VenstreVenn”

Nytt av året er den knallharde satsingen på skolering av alle medlemmene, i tillegg til å lansere en kampanje om nærmiljø og konseptet “VenstreVenn”:
– Vi er det fattigste partiet, men hvis mange bidrar kan vi få til utrolig mye. Dersom vi når målet om 400 nye “VenstreVenner” kan vi blant annet ansette seks valgkampmedarbeidere og nå ut med budskapene til langt flere, mobiliserte Trine Skei Grande.

Å være “VenstreVenn” betyr ikke å være medlem i Venstre, men er noe man kan gjøre i stedet for; eller i tillegg til, messer Fjeld.

Unge Venstre sørget også for å nominere Thomas Fjeld som vara til Venstres Landsmøte i 2013. Det var overraskende og en tillitserklæring jeg setter pris på, og det ville være en stor glede å få delta aktivt også der, sier Fjeld.

Vi i Eidskog Venstre oppfordrer på det sterkeste alle ikke-medlemmer så vel som medlemmer å selv bli, og verve, en “VenstreVenn” så snart som mulig!

Skal vi gjøre et godt valg i 2013, så trenger vi alles hjelp! Bli “VenstreVenn” og gi oss et fast bidrag på kr 100,- per måned, slik at vi kan bli mer synlige i valgkampen.

Du kan bli “VenstreVenn” på tre måter:

Skann QR-koden med din smarttelefon og bli VenstreVenn!

Foto: Thomas Fjeld

1. Skann QR-koden med din smarttelefon eller nettbrett og send oss en sms, så sender vi deg det du trenger i posten.

2. Send oss en epost med navn og adresse til [email protected], så sender vi deg det du trenger i posten.

3. Skriv ut, fyll inn, og signer dette skjemaet: VenstreVenn(pdf). Send det til Venstres Hovedorganisasjon, Møllergata 16, 0179 OSLO

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**