Støtter sykehusaksjonen

Lillehammer Venstres styre har vedtatt å støtte sykehusaksjonen “Vi som er for 3 akuttsykehus i Oppland” med 1000 kroner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum
Foto: Ellen Espelund

– Vi skulle gjerne bidratt med mer, men en slunken lokallagskasse setter begrensninger, sier styreleder Per Andreas Mæhlum. – Det viktigste er at vi bidrar med det vi kan og viser at vi setter pris på det denne aksjonen har satt i gang.

Sykehusaksjonen bidrar til en viktig debatt om et viktig tema og et samlet styre i Lillehammer Venstre oppfordrer både privatpersoner og andre lokallag til å bidra økonomisk til sykehusaksjonen. Sykehusaksjonen begrunner søknaden om pengestøtte med at de planlegger å lage en avis som skal gis ut i hele Oppland, samt en omfattende reisevirksomhet i fylket for å bidra til møter og aktivitet. Lillehammer Venstre setter stor pris på initiativet.

Sykehuset Innlandet har gitt ut sin avis, finansiert av skattebetalerne, med ensidige argumenter for storsykehus. Det er viktig for debatten og demokratiet at det kommer opp motargumenter og styret i Lillehammer Venstre roser det frivillige arbeidet som sykehusaksjonen gjør.

Lillehammer Venstre har i likhet med Oppland Venstre programfestet styrking av sykehusene i Lillehammer, Gjøvik og Reinsvoll til beste for både pasienter, personale og pårørende.

For ytterligere spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med:
Per A. Mæhlum på tlf 416 45 515

 Lillehammer Venstre vil fortsatt ha sykehus i Lillehammer

Lillehammer Venstre vil fortsatt ha sykehus i Lillehammer
Foto: Terje Kongsrud

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**