Jubler for barneparken

Venstres representanter i bydelsutvalget, Jarl W. Alnæs og Anita Wold, jubler etter at byrådet har besluttet å finansiere driften av Sofienbergparken barnepark som et byomfattende tilbud.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I første omgang er barneparken sikret finansiering ut 2013. Byrådet vil markedsføre tilbudet i flere bydeler, og den videre finansieringen av barneparken avhenger av en tilstrekkelig etterspørsel etter tilbudet.

Jarl Alnæs og Anita Wold

Foto: Karl Arthur Giverholt

-Venstre har lenge jobbet for å finne en løsning for barneparken, og vi er svært glade for at byrådet nå bidrar med finansiering av det eneste kommunale barneparktilbudet i hele Oslo, sier Alnæs og Wold. -Siden flertallet (SV, Ap og MDG) i bydelsutvalget på Grünerløkka ønsket å avvikle barneparken hadde det ellers vært kroken på døra etter 1. juli.

Barnepark er et sosialt utendørs leketilbud for små barn som ledes av voksne. Tilbudet er åpent fra kl 10 til kl 14 hver dag. Venstre er opptatt av at de familiene som ønsker å ha barna sine i en barnepark skal få et tilbud. Her er det familier, som av ulike grunner, ønsker å tilbringe mer tid med barna sine.
-For Venstre er valgfrihet viktig, og vi er først og fremst glade på foreldrenes og barnas vegne over at det nå blir videre drift..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**