Årets første RUSHTIDSAKSJON!!

I forbindelse med årsmøtet i Venstre helgen 12. – 14.4.13 skal vi arrangere rushtidsaksjon på Majorstuen fredag 12.4 både morgen og ettermiddag! Vi trenger mange frivillige – så bare ta kontakt med styret asap!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Rushtidsaksjonen går ut på å møte mennesker i rushtiden morgen og ettermiddag – vi deler ut en enkel flyer og tar diskusjoner med de som måtte være interessert i det.

Flyere tar vi i styret med – det trengs tre-fire team av to-tre personer morgen (kl. 07:30-09:00) og ettermiddaga (kl. 15:00-16:30) for å få god dekning i Norges størte trafikknutepunkt på Majorstuen.

Rushtidsaksjoner er hyggelige – det er bare til å melde seg på!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**