Vil utvide SFO tilbudet

Dagens SFO tilbud følger skoleruten og har derfor ikke åpent i sommerferien. -Det er viktig for Søndre Land som en god bokommune å ha et ansvarlig SFO tilbud i 11. måneder, sier Venstres Terje Brenner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

kandiat03-v11

Foto: T. Brenner

Venstre fikk kommunestyret med på en ny gjennomgang av et SFO tilbudet i Søndre Land slik at tilbudet kan gjelde for 11. måneder. Forslaget skal deretter innom komite for Oppvekst før det presenteres på neste kommunestyremøte i mai.

Det er behov for 11. måneder SFO i følge en undersøkelse blant foreldre og foresatte. Det er også slik at et det finnes et slikt SFO tilbud i nabokommunene til Søndre Land. -Et SFO tilbud har klare rammer og ansvaret ligger forankret hos tjenesteområdet for Oppvekst, det er derfor ikke riktig å foreslå et foreldere drevet SFO tilbud i ferietiden slik administrasjonen foreslo for kommunestyret, sier representanten Brenner (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**