Invitasjon til møte 22.april

Det inviteres til temamøte om Stortingsvalgprogrammet 2013-2017, og samtidig gruppemøte i forkant av neste kommunestyremøte. Tidspunkt: 22.april kl 19-21. Sted: Rådhuset

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


-Temamøte: Stortingsvalgprogrammet 2013-2017; presentasjon og gjennomgang
-Deretter gruppemøte i forkant av førstkommende kommunestyremøte

Maria Serafia Fjellstad har forberedt og syntetisert en omfattende presentasjon med highlights fra det vedtatte stortingsvalgprogrammet, og håper det er av interesse for mange å høre mer om dette! Dette er kjernen i Venstres politikk for de neste 4 årene; en lærerik gjennomgang for deg som er ny i Venstre – og kanskje også nyttig for de mer drevne. Effektivt er det også; framfor å selv lese de 104 sidene… Kanskje dette kunne være av interesse også for Venstre-interesserte utenfor mailgruppa; så ta gjerne med en venn! Møtet er selvsagt åpent for alle. Vi stiller med kaffe og kjeks.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**