Hva skjer på Madla-Revheim?

Stavanger Kommune har engasjert fire team, bestående av anerkjente arkitekter, landskapsarkitekter, urbanister og transportplanlegger fra hele Europa til å lage forslag for utformingen av den endelige planen for Madla-Revheim som skal ferdigstilles innen 2014.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


I løpet av de neste ti årene skal Madla-Revheim utvikles. Planen er at det i fremtiden vil bo over 10 000 mennesker her. Madla-Revheim ligger rimelig sentralt, og er naturnært til Harfsfjord og Store Stokkavann. Målet er å bygge urbant, samtidig som det urbane omringes av grønne omgivelser.

Stavanger Kommune har engasjert fire team, bestående av anerkjente arkitekter, landskapsarkitekter, urbanister og transportplanlegger fra hele Europa til å lage forslag for utformingen av den endelige planen for Madla-Revheim som skal ferdigstilles innen 2014.

Team 1: Tupelo, Gehl Architects, Bjørbekk og Lindheim
Team 2: MVRDV, Spacegroup
Team 3: Cobe, DRMA, Rambøll
Team 4: CF Møller, Dronninga Landskap

De fire forskjellige framtidsscenariene for det nye bolig- og bydelsmiljøet på Madla-Revheim vises på en flott utstilling i Kulturbanken på Domkirkeplassen. Utstillingen vil være åpen for publikum kl. 09-16 (lørdag 09-14) frem til 10. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**