Lokalpolitisk nettverk, Venstreskolen og valgkampstart 4. mai!

4. mai braker det løs for Venstres valgkamp i Sør-Trøndelag. Da avholder vi lokalpolitisk nettverk med tema valgkamp, og Venstreskolen 1 for nye medlemmer som ønsker å være aktive i valgkampen. Etterpå blir det valgkampfest med tema ølbrygging og småbryggerier!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Velkommen til Lokalpolitisk nettverk 4. mai

Lørdag 4. mai arrangeres lokalpolitisk nettverk i Trondheim. Dette vil være et heldagsseminar der tema er Valgkamp, og alle medlemmer i Sør-Trøndelag er velkomne til å delta. Parallellt med seminaret arrangeres Venstreskolen 1 for nye medlemmer. Dette er en fin mulighet til å bli bedre kjent både med partiet og med andre Venstremedlemmer.

Etter seminaret fortsetter kvelden med valgkampfest i Trondheim Venstres nye lokaler i Kjøpmannsgata. Her vil det bli servert mat og lokalprodusert øl. Det vil også bli besøk av Inge Johnsen, eier av Lian restaurant i Trondheim, som skal fortelle om sine erfaringer med det å drive et lokalt bryggeri.

Lokalpolitisk nettverk: 10.00-17.00
Venstreskolen: 12.00-16.00
Sted: Clarion Hotel & Congress Brattøra

Valgkampfest: 18.00-00.00
Sted: Kjøpmannsgata 42

Dersom du har spørsmål eller er interessert i å være med på seminaret eller festen eller begge deler, ta kontakt med lederen i ditt lokallag eller fylkesleder Trond Åm([email protected]).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**