Velkommen til kick-off for valgkampen 8. mai

Venstre skal på Stortinget fra Agder etter årets valg, og da må alle gode krefter settes inn. For å planlegge hvordan Arendal og Grimstad skal oppnå minst sin del i dette, vil vi avholde en samling den 8.mai kl 18:00 på Eureka-bygget i 4 etasje.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Samlingen er selvfølgelig åpen for alle Venstremedlemmer i Agder. Dette er samlingen for deg som har tenkt å gjøre litt, mye eller ingenting i valgkampen. Vi trenger alle nå – og også de små bidragene er viktige!

Agder-lista kollasj Hans Antonsen Kristin Øygarden Pål Koren Pedersen

Agder-lista kollasj Hans Antonsen Kristin Øygarden Pål Koren Pedersen
Foto: Eva Kvelland

I samlingen vil vi jobbe med hvilke saker som bør frontes under valgkampen og hvordan dette kan gjøres best mulig. Vi tester det korte, konsentrerte budskapet. Hva og hvordan den enkelte, etter lyst og mulighet, kan bidra i valgkampen vil vi også gi mange eksempler på og diskutere.

Stortingskandidatene Hans Antonsen, Pål Koren Pedersen og Jacob Handegard stiller selvfølgelig på samlingen, og kanskje kommer Kristin Øygarden også. Kommer du???

Jacob Handegard og Trine Skei Grande

Foto: Jan Kløvstad

Arendal Venstre stiller med lokaler og enkel bevertning, så det hadde vært fint med et hint om deltakelse til [email protected] innen 7.mai kl 20:00.

De som har lyst og anledning, kan ta en liten tur på byen etterpå!

Med vennlig hilsen

For Arendal Venstre

Fredrik W. Knudsen

leder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**