Grefsenhallen klar til jul 2014

Sterkt lokalt engasjement har fått kronene til å rulle for å få den nye Grefsenhallen ferdigstilt allerede neste år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Flerbrukshall, samlingssal og idrettbane på Grefsen gikk 8. august gjennom i byrådet, utenom budsjett. Total investeringsramme er 112 millioner med ferdigstillelse i alle fall innen jul 2014.

Byråd Hallstein Bjercke (V) og stortingskandidat, nestleder i Oslo Venstre og lokalpolitiker Erik Borge Skei (V) har hatt fokus på prosjektet helt siden Undervisningsbygg overtok arbeidet med ferdigstillelse av flerbrukshallen, og var mandag på befaring på Grefsen, les mer om det i den lokale Budstikka.

Erik Borge Skei og Nordre Aker Venstre er likevel ikke helt ferdig med arbeidet for å gi barn og unge ved “nye” Grefsen skole et godt aktivitetstilbud, nå jobbes det iherdig for å få lagt kunstgress på den gamle grusbanen som ligger like ved hvor den nye hallen skal bygges.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**