Valgkampen er godt i gang!

Valgkampen 2013 har vært i gang en liten uke – Frogner Venstre setter inn støtet fra kommende uke med DØRBANK-AKSJONER, STANDS, RUSHTIDSAKSJONER og SYKKELAKSJONER! Det er nå det gjelder – bli med på “venstrebølgen” så Trine og Ola kommer på Stortinget!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Frogner Venstre har lagt en detaljert plan for valgkampen 2013 – med følgende aktiviteter:

DØRBANK – vi skal ut og banke på dører i hele bydelen; til sammen 14 dørbankaksjoner i perioden 20.8 – 7.9 skal gjennomføres! Vi trenger DEG med på dette – ta kontakt med valgkampansvarlig [email protected]!

STANDS – vi har allerede startet med stands på Valkyrieplass og Vinkelplassen sist helg – vi kommer til å fortsette med det hver torsdag, lørdag og hele uken før valgdagene! Det er bare til å stikke innom for en prat og…Venstres nye velsmakende drops!

RUSHTIDSAKSJONER skal vi ha mange av på Majorstukrysset – torsdags ettermiddager og fredag morgen er faste dager. Det blir også rushtidsaksjoner andre dager.

SYKKELAKSJONER i samarbeid med St.Hanshaugen og Sagene skal vi også få til! Vi planlegger å sykle rundt fra park til park i de tre bydelene og ende opp på stranda…!

Følg med på twitter og FB – og meld deg til tjeneste asap!!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**