Reell sjanse for Erik Ringnes

Det er ekstra inspirerende for Venstrefolk i Stange å drive valgkamp i år. Erik Ringnes fra Stange står øverst på Venstrelista i Hedmark. Venstres gode målinger viser en historisk sjanse til å få stangesokningen inn på landets viktigste talerstol, Stortinget! For første gang på over 90 år kan Venstre være representert fra Hedmark. Hver eneste stemme teller!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Erik Ringnes, 1.kandidat for Hedmark Venstre

Foto: Benedicte Røvik

Jeg kjenner Erik først og fremst som en kunnskapsrik og engasjert talsmann for de som er svakest i samfunnet. Men Erik har også kunnskaper og meninger på et bredt felt av saker: Næringsliv, jordbruk, kultur og utdanning. Han er en ærlig og ivrig tilhenger av jernbaneutbygging i det langstrakte fylket vårt, og som bonde kjenner han miljøproblemene og klimaendringene på kroppen. Han står også på for enkeltmenneskets friheter og rettigheter, i et stadig mer datakontrollert samfunn. Mennesker i nød og på flukt har en stor plass i Eriks hjerte.

For meg er valget lettere i år enn noen gang. Jeg vil ha ny regjering! Og jeg vil ha et sterkt Venstre som bidrar til en blågrønn, ikke en blåblå regjering. Jeg ønsker en stangesokning på Tinget. Jeg stemmer på Venstre og Erik Ringnes!

Stein Willumsen Kippersund

Ottestad, lektor i dramafag

Trykt i Hamar Arbeiderblad 4. september 2013

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**