Ta sjansen på Rebekka Borsch og Venstre!

– Jeg har møtt mange politikere etter vel 30 år i aktivt politisk arbeid. Rebekka Borsch overgår det meste. Hun valser opp med Lundteigen og Kolberg på en elegant og troverdig måte, sier Venstres frontfigur i Sigdal Runolv Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Den tidligere varaordføreren i Sigdal og fylkesvaraordfører i Buskerud i forrige periode er mektig imponert over Rebekka Borsch.

Førstekandidat Rebekka Borsch

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

-Rebekka står fram med stor faglig tyngde. Hun har på kort tid tilegna seg politiske kunnskaper som overgår de fleste av dem jeg møter i fylkespolitikken i Buskerud, inkludert stortingsrepresentantene. Hun er i tillegg flink til å lytte til andre og er åpen for å diskutere ulike sider av en sak, sier Runolv Stegane.

Stegane tror at det er store sjanser for at Venstre kan få sin første stortingsrepresentant fra Buskerud på snart 100 år. Et stort flertall av meningsmålingene viser at Borsch tar utjevningsmandatet i Buskerud. Men hver stemme teller.

Runolv Stegane

Foto: Torbjørn Tandberg

– Det er derfor viktig at velgerne i Sigdal og i hele Buskerud kjenner sin besøkelsestid og tar sjansen på å stemme Venstre også ved Stortingsvalget. Du kan avgjøre og være med på å sende en uredd, kunnskapsrik politiker på Tinget, sier Stegane med stort engasjement.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**