De store og viktige sakene

De nærmeste åra trenger vi bra løsninger på store og viktige saker på innlandet som alle er avhengig av nasjonalpolitiske føringer. Valget 2013 er et spesielt viktig valg for oss!
Stikkord er sykehus, universitet og jernbane. Det har tatt altfor lang tid og nå trenger vi noen nye folkevalgte med energi, ideer og fokus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

V på Tinget

Foto: Trine Skei-Grande

Den rødgrønne benken har vært mer opptatt av generelle rikspolitiske spørsmål, mens vi nå trenger politikere som jobber for gode løsninger lokalt.

Sykehussaken og innlandsuniversitet er sånne saker. I samspillet med staten og i prioritering mot andre fylker er det viktig å ha ledelse og gjennomføringsevne.

Med utviklingen innenfor medisin, samferdsel og miljøteknologi er det åpenbart at organiseringen av helsetjenester og utdanning må endres! Men noen må ha mot til å gjøre det! Altfor store deler av budsjettene går med til tungvint drift og «fyring» for kråka på sykehusene.

Med helikopter og bedre veier går transporten raskere og moderne kostbart utstyr og flinke leger må utnyttes maksimalt ved at de er satt opp i store enheter. Sånn er det bare!

Politikerne som er der i dag har ikke fått det til, så la oss få inn nye kluter. Vi har en kjempebra og erfaren politiker fra Stange Venstre som er inne på siste meningsmåling.

Oppfordringen er at din stemme kan sikre at vi får Erik Ringnes inn på tinget. Han kommer til å gjøre en kjempejobb ikke minst i sykehussaken! Med lang fartstid og stor autoritet i Venstre vil han skape resultater for regionen vår. Er det ikke herlig med spennende valg og litt endring i luften?

Endre Krogsrud
Nestleder Stange Venstre

Trykt i Hamar Arbeiderblad 5. september 2013

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**