Venstre-vandring med Astrup-app

Bli med på søndagstur i Astrup sitt rike på Ålhus

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Dagen før dagen er de med dette invitert med på søndagstur i lag med Jølster Venstre på Ålhus. Vi vil, ved hjelp av, Astrup-app’en ta turen rundt på Ålhus, scanne QR-kodane og lære meir om Astrup og måleria. Det gjev ein ekstra dimensjon til motiva når du kan stå på same staden, og sjå det same som Nikolai såg. Det kan vere lurt å laste ned Astrupapp og lesar av QR-kode før vi startar. Lenkje til app’en finn du ved å kopiere denne, og lime inn i nettlesaren din www.nikolai-astrup.no

Møt opp ved Eikaasgalleriet kl 12.45, og så sjekkar vi nedlasting av app og QR-kodelesar før vi går turen vår 🙂 Kake og kaffi til alle!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**