Spennende om Frognerstranda!

Her er kort rapport fra Einar Kjærschow som deltok på folkemøtet om de to ulike planforslagene for Frognerstranda og Filipstad:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


FOLKEMØTET 3.9.13 – GREV WEDELS PLASS:

Det var et skikkelig friskt debattmøte om Filipstad og Fjordbyparken i går. Her står Byrådet steilt mot både Bystyret (i hvert fall de som stilte fra Byutviklingskomiteen!!) og vårt enstemmige BU! Dette blir interessant videre. Vi må bare fortsette å påvirke Ola Elvestuen som spiller en nøkkelrolle. Vi må erkjenne at vi står i en kritisk situasjon/veiskille hvor vi kan bli presset til å ta en avgjørelse om det siste arvesølvet mot fjorden nå – med det argument at vi da mister penger avsatt til en bestemt tunnelløsning i Oslopakke 3.

Frogner Venstre følger saken videre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**